Opdracht voor verzending van uitnodigingen voor de Herfstcampagne vaccinatie tegen covid-19

Gebruikt u Medicom?: gebruik dan dit formulier >

Gebruikt u een ander HIS, vul dan onderstaand formulier in:

  Zie voor meer informatie onze DMDR-Handleiding Covidvaccinatie medische indicatie. Een actuele versie (incl. prijzen) van de Handleiding vindt u op downloads.dmdr.nl Al het benodigde papier en enveloppen staat op voorraad bij DMDR, tot uw beschikking.


  Stap 1
  Gegevens van uw praktijk


  Stap 2
  Welk HIS gebruikt u?

  Als uw HIS Medicom betreft: wilt u dan het andere formulier gebruiken?
  Klik hier


  Stap 3
  Uw bevestiging

  De huisartsenpraktijk is de opdrachtgever, en is de rechthebbende op en verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens. De huisartsenpraktijk sluit daartoe met DMDR Medical Support BV een verwerkersovereenkomst af, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming dit voorschrijft. Deze verwerkersovereenkomst wordt automatisch afgesloten door het uploaden van bestanden op de beveiligde portal van DMDR, bereikbaar via portal.dmdr.nl. Bij het aanmaken van een account ben ik dit overeengekomen als gevolg van het aanvinken van “Ik heb de verwerkersovereenkomst gelezen en ga akkoord”.

  De verwerkersovereenkomst vindt u ook op downloads.dmdr.nl

  De huisartsenpraktijk is de opdrachtgever voor het verzenden van de uitnodigingen voor deze vaccinaties. De huisartsenpraktijk ontvangt hiervoor een factuur. De vergoeding voor deze uitnodigingen ontvangt de huisarts van de overheid via de regeling ION.

  Liever persoonlijk contact?

  Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

   × Direct contact via WhatsApp Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday