Covid-19 Vaccinatiecampagne Herfst 2022

De huisarts wordt gevraagd de vaccinatie-uitnodigingen voor de griepgroep 60- te versturen. DMDR is u natuurlijk van dienst om u te ondersteunen bij deze werkzaamheden.

De uitnodiging bestaat uit een infographic met op de achterkant informatie over registratie. Daarnaast een gezondheidsverklaring (dubbelzijdig) en tot slot de gepersonaliseerde uitnodigingsbrief. Het betreft dus drie A4-vellen.

De kosten voor verzending van deze uitnodigingen bedragen € 1,17 p.st. excl. btw *). Deze kosten zijn incl. de extra portokosten; de uitnodigingsset weegt meer dan 20 gram en er zou dan normaliter 2 postzegels van 96 cent op geplakt moeten worden. Een norm-praktijk heeft ongeveer 200 uitnodigingen te versturen. U ontvangt een factuur van DMDR; u ontvangt een vergoeding van de overheid voor alle op naam ingeschreven patiënten in uw praktijk.

Al het benodigde drukwerk is reeds op voorraad bij DMDR, u hoeft alleen het adressenbestand aan te leveren. Uw HIS is u hierbij van dienst. De brieftekst ligt vooraf vast, de tekst wordt aangereikt via het RIVM.

De benodigde adressenbestanden kunt u natuurlijk op de gebruikelijke manier inzenden. Let er wel op dat alle bestandsnamen het woord Covid bevatten, om verwarring met uw griepbestanden te voorkomen.

Een beknopte handleiding vindt u hier: Klik hier voor handleiding

Graag ontvangen wij uw opdracht via dit formulier:

Covid-19 vaccinatie
opdracht formulier›

Heeft u Medicom: gebruik dan ons gezamenlijke formulier: 

Covid-19 vaccinatie
Medicom formulier›

* De prijzen van DMDR zijn gebaseerd op de op dit moment (31 aug 2022) gevraagde dienstverlening door het RIVM.

Liever persoonlijk contact?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

    × Direct contact via WhatsApp Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday