Voeg voordelig extra informatie toe bij uw uitnodigingen

Als u toch uw uitnodigingen verstuurt, maak dan meteen gebruik van de mogelijkheden om uw patiënten extra informatie toe te zenden. In de envelop is ruimte aanwezig voor een extra bijlage.

We bieden u ook de mogelijkheid om naar alle bij u ingeschreven patiënten deze informatie te zenden. Ook degenen die geen uitnodiging ontvangen. We selecteren dan alleen de woonverbanden waar geen enkele uitnodiging naartoe wordt gestuurd. Deze selectie verzorgt DMDR kosteloos voor u. 

U vindt hier een aantal ideeën van hetgeen u bij kunt sluiten bij uw uitnodigingen. Maar als u zelf nog andere ideeën hebt: vrijwel alles wat u wilt is mogelijk.

Stuur uw patiënten uw praktijkfolder

DMDR is uw specialist in het verzorgen van patiëntencommunicatie. Door optimaal te communiceren bereikt u een goede interactie met uw patiënten. Door zelf te communiceren zorgt u er tevens voor dat er minder vragen aan de telefoon worden gesteld. Een praktijkfolder, helemaal up-to-date gemaakt aan de eisen van deze tijd, beantwoordt veel vragen van uw patiënten.  En als u speciale bel-tijden instelt, ontlast u uw assistente; maar uw patiënten moeten dit dan wel weten.

Wellicht heeft u reeds kant-en-klaar een praktijkfolder? Dan sturen we deze mee voor een geringe meerprijs. Het is ook mogelijk om via DMDR een folder te laten maken.

Stuur uw patiënten een interessante nieuwsbrief

Periodiek contact wordt door uw patiënten erg op prijs gesteld. Door het versturen van een nieuwsbrief kunt u de belangrijke zaken die in uw praktijk spelen toelichten en verduidelijken. U geeft daarbij het vertrouwen dat deze zaken bij u in goede handen zijn. Als u ons de tekstuele inhoud geeft, alsmede wat plaatjes en/of foto’s, dan verzorgen wij de vormgeving en de verzending voor u. Combineert u dit met uw uitnodigingen, dan kost u dit een meerprijs van slechts €0,25 per stuk (excl. BTW).

Maakt u gebruik van E-Health?

Gebruikt u Medicom: stuur uw patiënten dan de folder van Pharmapartners. Veel huisartsenpraktijken maken gebruik van een app of portaal. Behoort u hiertoe en wilt u uw patiënten optimaal informeren? Sluit dan de folder bij, voor een geringe meerprijs.

Vraag uw patiënten toestemming voor het beschikbaar stellen van gegevens via het LSP

Het formulier van VZVZ kunnen wij bijvoegen bij uw uitnodigingen. Of beter nog: uw patiënt levert toch de uitnodiging weer in (zodat u de prik kunt verwerken in uw HIS), en als dan op de achterkant het toestemmingsformulier staat afgedrukt, dan kan uw patiënt deze meteen invullen. De Infographic kunnen we in dat geval gewoon los bijvoegen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Liever persoonlijk contact?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

    × Direct contact via WhatsApp Available from 08:30 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday